امروز همزمان با سراسر کشور، رزمایش پایش بیش از ۵۰۰ واحد عرضه آفت‌کش در گلستان اجرایی شد.

باشگاه خبرنگاران جوان، مونا محمد قاسمی - آمار‌ها در گلستان از بالا بودن نسبی میزان مصرف آفت‌کش‌ها در کشاورزی حکایت دارد؛ به ازای هر هکتار، یک ممیز ۶ دهم لیتر.

اهمیت اثر این موضوع در سلامت کشاورزی، سبب شد که امروز همزمان با سراسر کشور، رزمایش پایش بیش از ۵۰۰ واحد عرضه آفت‌کش در گلستان اجرایی شود.

در این رزمایش، رعایت الزاماتی ازجمله؛ پروانه فعالیت، حضور مسئول فنی، مجوز و تاریخ آفتکش‌ها، بررسی می‌شود.

علاوه بر جهاد‌کشاورزی، بازرسی، تنظیم بازار، نظام مهندسی کشاورزی، تعزیرات و صمت نیز در اجرای این رزمایش، مشارکت دارند.

این رزمایش تا فردا ادامه دارد، اما پایش شبکه توزیع آفت‌کش‌ها مستمر است.

فروردین و اردیبهشت امسال در جریان این پایش‌ها در سطح استان،۳۰ تخلف کشف شد و متخلفان به مراجع قضایی معرفی شدند.

برای کاهش میزان مصرف آفت‌کش‌ها در کشاورزی کارشناسان، فنی‌ترین راهکار‌ها را تناوب و پیش‌آگاهی می‌دانند.

البته  اثرگذارتر از هر اقدامی، توسعه کشاورزی هسته‌ای است، که اکنون در کشور ما با پرتودهی به بذر برخی محصولات و مقاوم کردن آنها از این طریق، درحال اجراست.

برچسب ها: پایش ، آفت کش
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.